Nederlandse restaurant Amsterdam

Nederlandse restaurant Amsterdam, wanneer je dit adres kent dan zal je het met mij eens zijn dat deze aanrader niet op dit blog mag ontbreken. Wat kun je hier ontzettend lekker eten zeg! Dit adres heb ik ontdekt toen ik een dagje uit was met mijn drie zussen. Elk half jaar gaan wij met z’n viertjes een dagje weg en dan gaan we lekker shoppen of juist naar een museum en daarna altijd uitgebreid uit eten. Dit Nederlandse restaurant Amsterdam hebben wij op nummer één staan.

Gelukkig was er nog een tafel vrij voor ons toen wij klaar waren met shoppen. Wij hebben hier heerlijk gezeten en tijdens het lekkere eten kwamen wij helemaal bij van de vermoeide dag. De mensen die ons bediende waren erg vriendelijk en wij voelde ons echt welkom. Alleen dit is al een groot compliment waard vind ik.

Nederlandse restaurant Amsterdam

Nederlandse restaurant Amsterdam weet wat smaak is

Dit Nederlandse restaurant te Amsterdam weet wat smaak is. Op de menukaart stonden zoveel lekkere dingen. Dat wij allen elkaar beloofd hebben om hier snel weer naar terug te keren. Om nog meer heerlijk eten te kunnen proeven. Tevens is de ruimte ook erg schoon en sfeervol ingericht. Wij zijn allen zo erg enthousiast over deze horeca dat ik bij deze vier complimenten achter laat op dit blog. Tevens hoef je je ook geen zorgen te maken over de prijzen. Want je zou denken dat je hier erg veel moet betalen omdat het er zo mooi en eigentijds uit ziet. 

Neem zelf maar eens een kijkje op de website voor een betere impressie. Je zal direct een goede indruk krijgen. Wanneer je hier hebt gegeten dan zal je zeker weten even terug denken aan mijn enthousiasme in dit bericht. Ik wens je bij deze alvast eet smakelijk en veel plezier.

Lekker eten