Een zeer goede schoonheidsspecialiste in Amersfoort

schoonheidsspecialiste in Amersfoort

Elke maand naar de schoonheidsspecialiste in Amersfoort, is voor mij geen overbodige luxe. Want wat denk je van een schoonheidsbehandeling in combinatie met een Reiki behandeling? Voor mij is dat een ultieme manier van ontspanning en daar kijk ik dan ook vaak reikhalzend naar uit. Bij beautysalon Yarona kan je een keuze maken uit verschillende ontspannende sessies. Denk hierbij aan:

  • hotstone massage
  • voetenbadje
  • oorreflex massage
  • hoofdhuidmassage
  • penseelmassage

Vooral de behandeling aan mijn gezicht , daar kan ik bijzonder van genieten. Voordat je hiervan gaat genieten, wordt er eerst gekeken welke huidsoort je hebt en welke producten je het beste kan gebruiken.  schoonheidsspecialiste in Amersfoort

Lekker naar de schoonheidsspecialiste in Amersfoort

Samen met een vriendin gaan wij er een gezellige avond van maken, . Om te beginnen laten wij ons eerst goed verwennen in bij schoonheidsspecialiste in Amersfoort. Wij nemen de meest uitgebreide kuur, want daar zijn wij wel aan toe. 

Renate van Tuijl-Sinnige is de eigenaresse van deze salon, welke aan huis is. Zij zorgt ervoor dat iedereen die hier een bezoek aan de salon komt brengen, weer met een goed gevoel naar huis gaat. Door middel van de verschillende behandelingen die zij geeft en waaruit jij een keuze kan maken, zorgt zij weer voor een stralende uitdrukking van jouw gezicht.