Alqvimia, een geweldig product

Alqvimia

Het merk Alqvimia, kom je op verschillende producten tegen. Dit product is Alqvimiamerendeel gemaakt door  een exclusief merk van topkwaliteit met 100% natuurlijke, ecologisch geproduceerde ingrediënten. Dit product kan je helpen met de  volledige verzorging van lichaam en geest zodat je werkelijk kan spreken over “schoonheid van binnen en van buiten”. 

Omdat ik een zeer gevoelige huid heb, moet ik uitkijken met wat ik erop smeer. Een normale crème uit de winkel, kan bij mij ernstige gevolgen geven. Zo kan ik binnen een mum van tijd een rode huid krijgen en deze gaat dan jeuken. De allereerste keer toen mij dit overkwam wist ik niet wat er met mij gebeurde. Binnen een half uur was ik net zo rood als een tomaat en jeukte het enorm. Gelukkig kreeg ik van de huisarts te horen dat deze reactie snel over gaat, maar ik voorlopig niks op mijn huid mocht smeren.

Het merk Alqvimia, daar heb ik geen enkele bijwerking bij

AlqvimiaNadat mijn rode huid weer was verdwenen, was ik enorm opgelucht. Een crème uit de winkel halen, daar bedacht ik mij wel een tweede keer voor. Het bleek dat ik van bepaalde stoffen die in deze zalf zitten een allergische reactie kreeg. Daarom was ik alleen maar op zoek naar een merk die alleen maar 100% natuurlijke, ecologisch geproduceerde ingrediënten gebruikt.

Sinds een paar maanden gebruik ik alleen maar producten van het merk Alqvimia. Gelukkig krijg ik van dit merk geen enkele reactie en daar ben ik bijzonder blij mee. Ik kan er nu op los smeren, zonder ook maar een bijwerking te bespeuren. Behalve dat de producten van dit merk bijzonder goed zijn, kan je deze online kopen bij de Bodyfit.

Bij de Bodyfit shop kan je zoveel kopen. Het is dan ook zeker de moeite om hier zelf een kijkje te gaan nemen.