Een jacuzzi op het dak? Ontdek je mogelijkheden

Wie zegt dat je een tuin moet hebben om te kunnen genieten van een jacuzzi? Het is ook zonder tuin mogelijk om hier gebruik van te kunnen maken. Wist je dat een jacuzzi op het dakterras tot jouw mogelijkheden behoort? Wanneer een dakterras tot je beschikking hoort kun je je gaan verdiepen in de opties. Ontspannen in een jacuzzi wanneer dat jou uitkomt: dat kan met een spa op je eigen dakterras.

Ontdek de beschikbare afmetingen

Een ronde jacuzzi, een vierkant model of een jacuzzi die helemaal op maat voor jouw dakterras is gemaakt: het behoort allemaal tot je mogelijkheden. Bekijk eerst altijd de beschikbare ruimte op je dakterras zodat het een stuk makkelijker wordt om de juiste afmetingen te bepalen. Voor het plaatsen van de spa is het slim om te ontdekken of dit mogelijk is met de ruimte rondom je woning. De jacuzzi wordt geplaatst middels een hijskraan en deze moet overal goed bij kunnen komen.

Houd rekening met de volgende punten

De afmetingen en de plaatsing zijn belangrijke aandachtspunten voor het kiezen van een jacuzzi op je dakterras. Maar er zijn ook andere zaken waar je rekening mee moet houden. Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten op een rij:

  1. Stroomaansluiting: er moet een stroomaansluiting aanwezig zijn voor de aansluiting van de jacuzzi.
  2. Watertoevoer: er moet daarnaast ook een watertoevoer zijn zodat de jacuzzi hieraan kan worden aangesloten.
  3. Gewicht: houd altijd rekening met het gewicht van de spa en de constructie van het dakterras.

De bovenstaande punten hoef je niet alleen te controleren. Je kunt de hulp inschakelen van een professional op het gebied van jacuzzi’s. Op deze manier ben je verzekerd van heldere informatie, advies en hulp wanneer dit nodig is. Dankzij volledige ontzorging kies je voor een goed resultaat waar je jaren van kunt genieten.

​​