Een privé bad tijdens de vakantie

sauna accessoires

Als je een paar dagen met vakantie gaat is het lekker als je op je bestemming lekker kunt ontspannen in een bad of in een andere luxe voorziening met water. Heel populair is een bed en breakfast met jacuzzi. Een bed en breakfast is een appartement, huisje, hut of een kamer van een privé persoon, die graag wat bij wil verdienen door deze kamers aan gasten te verhuren. Standaard bestaat een bed en breakfast uit een ingerichte kamer met minimaal een bed voor een goede nachtrust, en een ontbijt. Sommige verhuurders vinden het echter leuk om hun gasten te verwennen met allerlei luxe extra voorzieningen.

Luxe hotelkamers

Hotels doen ook moeite om hun gasten die extra luxe te geven, bijvoorbeeld door een hotelkamer met bubbelbad aan te bieden. Een bubbelbad is hetzelfde als een jacuzzi. Het bad is voorzien van een systeem dat krachtige waterstralen kan produceren. Dat is prettig voor de huid en zorgt voor een ontspannen massage. Doordat elke kamer een eigen bubbelbad heeft, hoef je dit niet te delen met andere hotelgasten. Je mag dus zo lang als je wilt in het bad blijven liggen. Het is ook niet nodig om het bad na gebruik schoon te maken.

Wellness vakanties

In de afgelopen jaren zijn de gasten van hotels, bed en breakfasts, vakantiehuisjes en campings steeds meer luxe eisen gaan stellen. Een aantal verhuurders van deze voorzieningen is daarop ingesprongen en biedt nu complete wellness vakanties aan. Nieuw zijn de glampings, waarbij je in een compleet ingerichte tent met boxspring, koelkast, en dergelijke verblijft. Maar ook de vakantiehuisjes, hotelkamers en bed en breakfasts zijn voorzien van luxe extra’s, zoals een privé jacuzzi, sauna of zelfs een compleet zwembad. Als je naar zo’n gelegenheid op zoek bent kun je kijken op een website voor wellness overnachtingen. Daar zijn alle mogelijkheden te vinden.