Pasen in de zon vieren

vakantiepark Pasen

Wanneer je op zoek bent naar vakantiepark Pasen dan ben je welkom bij de Leistert, geniet tijdens de paasdagen van de vele activiteiten die er op het park plaatsvinden. Huur een luxe bungalow of kom met je eigen caravan of andere kampeermiddel naar het park toe, geniet van de paasdagen in de buitenlucht met de zon erbij. Op deze manier kan toch je eitje alleen maar nog beter smaken, heerlijk met de kinderen eieren schilderen want dat hoort natuurlijk ook bij de paasdagen.

vakantiepark Pasen

Ook tijdens de paasdagen voldoende te doen

Je verwacht als je ergens naartoe gaat op vakantie dat er ook iets te doen is, daar hoef je geen zorgen om te maken bij de Leistert. Bij het vakantiepark Pasen is er voor de kinderen meer dan voldoende te doen, spannend met Pluck en Pien zoeken naar de paaseieren. Maar ook de indoor jungle is voor de kinderen geweldig om te spelen, voor de waterratten zijn de verschillende zwembaden heerlijk om in te zwemmen. De volwassenen kunnen even bijkomen in een restaurant, of op een terras om iets te nuttigen. 

Genoeg te doen in de regio

Weet je nog niet genoeg over de omgeving van vakantiepark de Leistert, dan is het nu de tijd om daar meer over te weten te komen. Naast het wandelen in de natuur, zijn er ook verschillende leuke dingen om te doen. Bekijk bijvoorbeeld een prachtig modern kasteel wat in de omgeving ligt, speel urenlang in het FEC in Sevenum. Zo zijn er verschillende leuke dingen om te doen in rondom vakantiepark Pasen.