Wellness huisjes in Nederland

In eigen land op vakantie? Ook dat kan heel erg leuk zijn en zeker als je kiest voor een wellness huisje met jacuzzi of nog luxer: een huis met privézwembad. Op die manier kun je tijdens je vakantie in Nederland helemaal tot rust komen. Geniet van de prachtige natuur die we hier hebben, ga bijvoorbeeld lekker wandelen op de Veluwe of huur een fiets en ontdek de omgeving. Bij terugkomst kun je heerlijk relaxen door gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten in je huisje. Dit kan een jacuzzi zijn, een sauna of misschien zelfs een (verwarmd) privézwembad.

Verschillende soorten wellness

Afhankelijk van de luxe die jij wenst, het aantal mensen waarmee jij op pad gaat en natuurlijk jullie budget, kun je een keuze maken voor het huisje waarin je verblijft. Zijn jullie gek op relaxen in de sauna, dan heb je volop keuze in Nederland. Maar ook huisjes met jacuzzi of hottub vind je door heel het land. Zo zijn er veel vakantiehuisjes in Gelderland te vinden, maar bijvoorbeeld ook in Zeeland en Friesland. 

Verder zijn er hotels en bungalows met privézwembad. Soms zijn dit binnenzwembaden, maar soms ook. Het is in beide gevallen goed om te checken of het zwembad wel verwarmd is, want je wilt natuurlijk niet in een ijskoud zwembad stappen. 

Ga jij met z’n tweetjes romantisch op pad, dan kunnen de kosten aardig oplopen als je kiest voor een huisje met privézwembad. Dan is een huisje met sauna en/of een bubbelbad over het algemeen voordeliger. Gaan jullie met een groep op pad dan wordt het al een stuk betaalbaarder. Er zijn zelfs huisjes waar je met wel 20 mensen terecht kunt. Die lijken op een eerste gezicht wellicht duur, maar gedeeld door 20 valt het ineens reuze mee. Je moet dan natuurlijk wel genoeg vrienden optrommelen…