Een behandeling van dr Hauschka in Amersfoort

dr Hauschka Amersfoort

Wil jij ook een behandeling van dr Hauschka in Amersfoort meemaken, maak dan een afspraak bij Just Beautiful.  Esther Verest is zo een therapeut die deze behandeling kan geven.  Wil jij ook een keer ervaren hoe het is om aan één van deze holistische behandelingen deel te nemen, maak dan snel hier een afspraak.

Omdat ik al een tijd kamp met verschillende pijntjes ben ik aan deze behandeling begonnen. Vaak had ik na een dag werken enorme last van mijn rug. deze pijn kwam pas aan het einde van de dag opzetten, maar zorgde er wel voor dat ik ’s nachts niet goed kon slapen.   dr Hauschka in Amersfoort

Lekker kunnen ontspannen tijdens een behandeling van dr Hauschka in Amersfoort

Mijn eerste afspraak bij deze salon van Just Beautiful, had ik eerst een gesprek. Hier vertelde ik over mijn rugpijn en de ellende van niet kunnen slapen. Daarna moest ik plaats nemen op een soort bed en onderging ik mijn eerste behandeling van dr Hauschka in Amersfoort. 

Nu wist ik pas wat ontspannen was en heb dan ook bijzonder genoten van deze behandeling. Door middel van penseelstreken en zachte handbewegingen wordt de  lymfestimulatie bevordert. Dagen na deze sessie voelde mijn hele lichaam nog zeer ontspannen aan.