Hallo, ik ben Marijke Tel, schoonheidsspecialiste in Nijmegen

schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Als schoonheidsspecialiste in Nijmegen, weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede verzorging kan zijn. Veel mensen denken er niet bij na als zij een zalf op hun gezicht smeren. Zij gaan ervan uit dat alles wel goed is, maar kijken zelf nooit naar de bestanddelen. Voor een tijd terug dacht ik er net zo over, maar toen ik de volgende dag met een knalrode huid wakker werd, wist ik wel beter. 

Meteen heb ik een afspraak gemaakt voor een gezichtsbehandeling bij Marijke Tel. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn gezicht weer toonbaar en rustig werd.  schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Een chocoladebehandeling bij de schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Nadat ik op de website van Marijke Tel was terecht gekomen, zag ik dat hier verschillende behandelingen worden gegeven. Je kan hier goed terecht voor een manicure, een pedicure, maar ook voor een chocoladebehandeling. Hier las ik dat deze lekkernij voor een zeer ontspannende ervaring kunnen zorgen. Door bepaalde stoffen die hierin zitten, zorgen deze ervoor dat productie van endorfine in ons lichaam wordt bevorderd.

Wil jij ook ervaren hoe het is om jouw gezicht met chocolade in te laten smeren, maak dan een afspraak met de schoonheidsspecialiste in Nijmegen. Dit kan al door het 06 29167405 te bellen, of jouw gegevens achter te laten op het contactformulier.