Heb je al gehoord van COSRX?

cosrx, opgericht in het jaar 2013 in Zuid-Korea, was een klein Koreaans huidverzorgingsmerk met een behoorlijk aantal producten en grote doelstellingen. In 2014 zorgden de producten van cosrx voor een opmerkelijke online opleving in de internationale huidverzorgingsgemeenschap. Hun klanten boekten fantastische merkbare resultaten waardoor ze ook buiten Korea veel aandacht kregen.

cosrx: alle informatie op een rijtje

De naam cosrx komt van de vereniging van cosmetica en RX (wat in generieke termen een recept betekent), en de slogan van het bedrijf, ‘Expecting Tomorrow’, kon niet treffender zijn. Enkele van de kwaliteiten die hen worden toegeschreven en die hen naar verluidt wereldwijd op de kaart hebben gezet zijn:

  • Uniformiteit
  • Zachte en oplossingsgerichte huidverzorging
  • Eenvoudige en fundamentele verpakkingen
  • Probleemloze formules
  • Toekomstgerichte oplossingen voor uiteenlopende huidproblemen
  • Redelijke prijzen.

De algemene concepten van de cosrx productlijn omvatten; milde huidverzorging voor de gevoelige huid, zachte textuur en op maat gemaakte producten, een aantal van de originele producten zijn gebaseerd op een hoofdingrediënt dat een specifiek probleem aanpakt met aandacht voor gevoelige huidtypes en zachte formules, veel van hun producten zijn geprezen als enkele van de beste Koreaanse huidverzorgingsproducten in de wereld en hebben hierbij ook wereldwijd schoonheidsprijzen gewonnen. Wij zullen een aantal producten voor je omschrijven.

cosrx LOW PH GOOD MORNING GEL CLEANSER: De cosrx Low PH Good morning gel cleanser staat bekend als de eerste cleanser in de K-beauty wereld die een gel consistentie en een lage PH formule combineert. Reinigers met een lage PH staan erom bekend dat ze schade aan de huidbarrière voorkomen, juist omdat ze goed samengaan met de natuurlijke zuurgraad van onze huid.

cosrx Advanced Snail 96 MUSIN Power Essence: Deze essence die 96% slak MUSIN (glycoproteïnen gevonden in het slijm en zorgvuldig verzameld) bevat is speciaal geformuleerd om de huid te hydrateren, te verzachten en te genezen waardoor de huid gaat stralen en voller wordt. Zoals de naam al aangeeft is het een essence om na de reiniging te gebruiken om de huid te hydrateren en op te fleuren.

cosrx Acne Pimple Master Patch: cosrx puistjespleisters zijn een zeer goede go-to optie. Puistjespleisters zijn kleine, doorschijnende, ronde pleisters die over een puistje worden aangebracht om het te beschermen tegen bacteriën en het genezingsproces te versnellen. Je kunt ze voor het slapen gaan aanbrengen en ’s ochtends verwijderen.

Voeg het merk cosrx vandaag nog toe aan uw huidverzorgingsroutine!

Het merk verkoopt ook andere producten zoals de; cosrx SPF en vele anderen. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat dit een betrouwbaar merk is dat door de jaren heen zichzelf heeft weten te bewijzen. Meerdere mensen gingen jou voor een kochten hun producten online. Dit bedrijf heeft een goede prijskwaliteit verhouding en is door deze combinatie zeker het investeren waard. Voor meer informatie over het bedrijf en hun producten kun je terecht op http://www.koreanskincare.nl. Gooi een aantal van de bovenstaande producten in je mandje en wie weet staan ze vanaf volgende week wel bij jou in de badkamer. Geniet van een stralende, gezonde en zachte huid met de producten van cosrx. Gooi jouw oude producten weg, eenmaal geprobeerd wil jij zeker weten niks anders meer dan een waardevol product.