Huid verbeteren met Dermapen

dermapen

Er is een doorbraak op het gebied van huidverbetering die razend populair is onder gebruikers; Dermapen 4. Er zijn geen dure en pijnlijke cosmetische ingrepen meer nodig om een gezonde, stralende huid te krijgen. Door het toepassen van microneedling kan dit product elk huidprobleem gericht aanpakken. Middels deze nieuwe techniek vernietigt de pen oude huidcellen en brengt er nieuwe cellen voor in de plaats. Het resultaat hiervan kan maanden of zelfs jaren na de behandeling nog zichtbaar zijn!

dermapen

Wat kan ik van de behandeling verwachten?

De Dermapen is zowel geschikt voor het in gang zetten van huidverbetering, als voor het specifiek tegengaan van huidveroudering. Zo pakt het zonbeschadiging, grove poriën en onzuiverheden aan, maar helpt het ook tegen rimpels, huidverslapping en fijne lijntjes. Dat is echter nog niet alles! De Dermapen kan namelijk een oplossing bieden voor littekenvorming door acne of pigmentproblemen. Na één behandeling is mogelijk al resultaat zichtbaar, maar blijvende en duidelijke resultaten zullen zichtbaar worden na 4 tot 6 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 8 weken. Er zijn enkele aandoeningen waarbij men niet in aanmerking komt voor de behandeling. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing. 

Werking van de dermapen

De dermapen wordt over de huid bewogen en maakt vertical talloze microgaatjes in het huidoppervlak. Hierdoor ontstaan kanaaltjes die ervoor zorgen dat voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen. De wondjes die hierbij ontstaan zijn niet zichtbaar met het blote oog en sluiten doorgaans na zeven minuten. Hierna komt het natuurlijke herstelproces van de huid op gang. Daarbij wordt collageen en elastine aangemaakt, wat zorgt voor een stevige en soepele huid.