Langer plezier met een zwembad overkapping

Zwemmen

Van een zwembad heb je langer plezier met een zwembad overkapping. Een zwembad is leuk maar het is jammer als je er alleen met goed weer gebruik van kan maken. Zeker met ons Nederlandse klimaat wil een zomer nog wel een grillig verlopen. Een zwembad overkapping heeft dan verschillende voordelen.

Langer plezier met een zwembad overkapping

Langer plezier met een zwembad overkapping en andere voordelen

Je hebt langer plezier met een zwembad overkapping. Je kunt er vaker gebruik van maken en ook in de herfst en in het voorjaar kun je er prima gebruik van maken. Regent het? Geen probleem want door de overkapping heb je nergens last van. Daarnaast heb je ook echt letterlijk langer plezier van je zwembad. Het zwembad gaat namelijk langer mee doordat het minder wordt blootgesteld aan de elementen. Er komt geen rommel in het water waardoor filters niet zo snel verstopt raken. Ook wordt het water minder snel vies zodat de kunststof bak ook langer schoon blijft. Dat is niet alleen fijn voor het behoud van het zwembad, het scheelt ook in schoonmaken en reinigen. Bovendien zwemt het ook een stuk prettiger in een schoon zwembad. Een ander voordeel van de zwembad overkapping is dat het energiebesparend werkt. De warmte van het water blijft langer hangen. Dit scheelt veel geld en het is beter voor het milieu. Een zwembad overkapping is ook veiliger voor kinderen en dieren omdat ze daardoor minder snel in het zwembad kunnen vallen.

Zwembad

Verschillende mogelijheden

Er zijn verschillende soorten systemen verkrijgbaar. Telescopische elementen op een rolsysteem. Sommigen kunnen elektrisch door middel van een afstandbediening bediend worden. De overkapping is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar. Bovendien er verschillende deursoorten die toegang bieden tot het zwembad. De overkapping kan direct met een nieuw zwembad aangelegd worden maar kan ook over een bestaand zwembad geplaatst worden. Bij Bodyfit kun je je laten adviseren over de mogelijkheden.