Ontspannen met een dagje wellness bij Thermen in Nijmegen

Ontspannen met een dagje wellness

Ik hou er van om te ontspannen met een dagje wellness. De warmte, het licht, de baden. Alles draait om ontspanning van lichaam en geest. Op die manier kom ik echt helemaal tot rust.  

Ontspannen met een dagje wellness

Ontspannen met een dagje wellnessWanneer ik wil ontspannen met een dagje wellnes ga ik meestal naar de Thermen in Nijmegen. In dit saunacomplex zijn er genoeg faciliteiten om helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. Even alles achter me laten en een dagje heerlijk ontspannen. Genieten van de verschillende sauna’s en baden. Met maar liefst zeven verschillende sauna’s, waarvan een met speciale opgietingen, de zogenaamde löily’s kun je je hart ophalen. Daarnaast zijn er verschillende baden zoals een binnen- en buitenbad, dompelbaden, een kruidentempel, bubbelbaden en een kruidenbad.

Geniet van alle faciliteiten of boek een aanvullende behandeling

Ontspannen met een dagje wellnessMet alleen de sauna’s en baden kun je al prima een dag helemaal ontspannen. Maar met de verschillende beautybehandelingen en massages wordt het helemaal een dagje ultieme ontspanning. Je kunt ook kiezen voor een hamman of rhassoul behandeling. Rhassoul is een traditionele Arabische reiniging. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van klei in combinatie met het stoombad. De klei heeft een diepe reiniging waarbij afvalstoffen en gifstoffen aan de huid onttrokken worden. De klei voegt tegelijkertijd mineralen toe. Door de combinatie met Arabische muziek, de geur van lavendel en een kopje heerlijke Arabische thee, kun je echt even helemaal ontspannen.

Voel je als herboren

Ben jij ook toe aan ontspannen met een dagje wellness? Geniet dan van een dagje relaxen bij de Thermen in Nijmegen. Genieten van de sauna’s en baden, ga wat eten en drinken in het restaurant, relax in een van de relaxruimtes en verwen jezelf met een heerlijke massage of andere behandeling. Je zult je weer als herboren voelen en je kunt er weer helemaal tegenaan.