Opletten bij aankoop van een tafel

massage

Een massagetafel kopen voor je salon doe je niet zomaar, er zijn wel een aantal punten waar je de aandacht op moet vestigen en die belangrijk zijn voor zowel de cliënt als de therapeut. Om te beginnen is het de vraag of je de tafel mee wilt nemen, of heb je een vaste locatie voor de tafel. Wil je de tafel meenemen dan spreekt het voor zich dat deze wel een draagbaar gewicht moet hebben, in de webshop van demassagewinkel.com zijn al tafels van ongeveer 10 kilo om comfortabel mee te kunnen nemen. Ben je op zoek naar een wat zwaarder model dan zijn deze ook verkrijgbaar.

Denk aan de houding van cliënt en behandelaar

Vaak wordt er bij een massagetafel kopen teveel gekeken naar het comfort van de cliënt, terwijl ook gekeken moet worden naar houding en het comfort van de behandelaar. Bij de ontwikkeling van de massagetafels in demassagewinkel.com, is ook gedacht aan de therapeut zodat deze zijn of haar werk ook uitstekend kan doen. Het is voor een masseur ook belangrijk om de goede houding aan te nemen, zodat deze geen last krijgt van lichamelijke problemen. Ook wanneer je kleiner bent dan de gemiddelde lengte, moet je gewoon je werk professioneel kunnen uitvoeren.

massage

Een opvouwbare massagetafel

Je hebt niet alleen bij een massagetafel kopen te maken met een vaste tafel, ook een opvouwbare tafel wordt tegenwoordig veel gebruikt. Meerdere therapeuten huren vandaag de dag een ruimte om kosten te besparen, dit heeft wel tot gevolg dat je dus als behandelaar je eigen massagetafel mee moet nemen. Gelukkig kun je in de webshop van demassagewinkel.com verschillende tafels kopen, om je clienten overal van dienst te kunnen zijn. Alles wat betreft een massage kun je in de webshop kopen, heb je een krukje nodig voor bij de tafel dan zijn deze ook beschikbaar.